over ons.

Al ruim 15 jaar is V. Room / Vintage Room een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omgeving voor verlichting op maat. We zijn begonnen met twee winkels in de Snellestraat in het centrum en per september 2023 zijn we verhuisd naar onze studio in de Zuiderpassage in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in behang, verlichting, verlichtingsonderdelen, jaren 30 schakelmateriaal en kleur.

Met voorliefde voor tijdloze klassiekers en uitgesproken ontwerpen & items als mooi contrast in het interieur.

Wij denken graag met u mee in oplossingen!
In onze studio zetten wij ter plekke verlichting voor u in elkaar.

heeft u vragen?

Kom naar onze studio om alles in het echt te bekijken en uw (technische) vragen te stellen of uw plannen met ons door te spreken.

Foto’s van de ruimte met aansluitingen en sfeer zijn hierbij wenselijk.

koop bewust.

Heeft u iets in onze webshop gezien, maar u twijfelt? Wij adviseren u dan om geen online aankoop te doen, maar een bezoek te brengen aan onze studio in ‘s-Hertogenbosch. U kunt ons ook altijd per e-mail alle (technische) vragen stellen, voordat u besluit iets in onze webshop te kopen. Dit om retouren te voorkomen zodat de kans op beschadiging zo min mogelijk is en om er zeker van te zijn dat het product helemaal naar uw wens is!

We hebben ons best gedaan om de weergave van onze producten op onze foto’s zo realistisch mogelijk te laten zijn. Kleuren kunnen altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook zullen er in werkelijkheid bijna altijd oneffenheden of kleine krasjes zichtbaar zijn in het glas van de lichtbronnen.

Wim van Slooten – Sarah van Slooten